Λιτότητα, λειτουργικότητα, σημασία στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα, ρυθμός και διαχρονικότητα, είναι οι βασικές αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία σχεδιασμού μας.

DESIGN

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός κτιρίων με γνώμονα το βιοκλιματικό σχεδιασμό, μηχανολογικές και στατικές μελέτες νέων κατασκευών, έκδοση οικοδομικών αδειών

Φωτορεαλιστική  απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (3D)

Φωτορεαλιστική απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (3D)

Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων,   ενεργειακές μελέτες / προτάσεις αναβάθμισης και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών

Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, ενεργειακές μελέτες / προτάσεις αναβάθμισης και έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών

Εσωτερική διαρρύθμιση και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Εσωτερική διαρρύθμιση και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων


& CONSTRUCTION

Νέες κατασκευές

Νέες κατασκευές, παράδοση “με το κλειδί στο χέρι”, γενική επίβλεψη οικοδομικών έργων, project management

Παροχές τεχνικών συμβουλών

Παροχές τεχνικών συμβουλών

Ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Έκδοση αναλυτικών προϋπολογισμών κατασκευής

Έκδοση αναλυτικών προϋπολογισμών κατασκευής, βάσει προμετρήσεων υλικών και εργασιών

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε μια ευρεία κλίμακα εξειδικευμένων υπηρεσιών για κάθε σας πρόβλημα

01Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Η DC αναλαμβάνει την εκπόνηση κάθε είδους τεχνικής μελέτης από έμπειρους και εξειδικευμένους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, αλλά και τη διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Αναφορικά, οι μελέτες που εκπονούνται είναι οι παρακάτω:
  • Αρχιτεκτονική μελέτη και τρισδιάστατη απεικόνιση του κτιρίου
  • Στατική μελέτη
  • Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη (ηλεκτρολογικά, θέρμανση, κλιματισμός, ανελκυστήρας, πισίνα)
  • Μελέτη Ύδρευσης - Αποχέτευσης
  • Μελέτη Θερμομόνωσης (ΚΕΝΑΚ)
  • Μελέτη Καύσιμου αερίου
  • Μελέτη Πυροπροστασίας

02Κατασκευή κτιρίων

Η DC εξειδικεύεται στην κατασκευή βιοκλιματικών κτιρίων και στην εφαρμογή λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας. Με άρτια επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, κατασκευάζουμε βιοενεργειακά κτίσματα, στα οποία εφαρμόζονται εναλλακτικοί τρόποι δόμησης, αλλά και θέρμανσης – ψύξης, καλύτερη θερμομόνωση, με μηδενικό κόστος συντήρησης.

Κατασκευάζουμε κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν), χάλυβα (μεταλλικές κατασκευές), ξύλο και πέτρα. Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, μάς επιτρέπουν να κατασκευάζουμε σπίτια υψηλής αντοχής και αντισεισμικότητας, χρησιμοποιώντας όλους τους κατασκευαστικούς τρόπους δόμησης που ανταποκρίνονται πλήρως και στις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη των τεχνικών προδιαγραφών σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με τη συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη του έργου σας από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και συνεργάτες. Κάθε κατασκευαστική εργασία στο εργοτάξιο είναι σύμφωνη με τις εκπονημένες μελέτες και τα σχέδια εφαρμογής του έργου. Τηρείται ακριβές χρονοδιάγραμμα εργασιών, αλλά και συνεργείων. Ο ιδιοκτήτης έρχεται σε επικοινωνία και συνεννόηση με τον υπεύθυνο επιβλέποντα Μηχανικό της εταιρεία μας και μόνο.

03Επίβλεψη

Η DC έχει θέσει ψηλά τον πήχη των τεχνικών προδιαγραφών σε κάθε έργο που αναλαμβάνει με τη συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη του έργου σας από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και συνεργάτες. Κάθε κατασκευαστική εργασία στο εργοτάξιο είναι σύμφωνη με τις εκπονημένες μελέτες και τα σχέδια εφαρμογής του έργου. Τηρείται ακριβές χρονοδιάγραμμα εργασιών, αλλά και συνεργείων. Ο ιδιοκτήτης έρχεται σε επικοινωνία και συνεννόηση με τον υπεύθυνο επιβλέποντα Μηχανικό της DC και μόνο.

Προτείνουμε πρωτοποριακές ιδέες, σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και έχουν στόχο να αναδείξουν το χώρο σας, προσδίδοντας ύφος πολυτέλειας και αισθητικής. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες των χώρων σας και να σας προτείνουμε λύσεις και σχέδια που θα σας εξυπηρετούν, φιλικά και υπεύθυνα.

04Τακτοποίηση ή Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών

Μετά από 100άδες επιτυχείς διεκπεραιώσεις, η διαδικασία δήλωσης αυθαιρέτων κατασκευών ή χρήσεων σύμφωνα με τους Ν.4178/2013 και Ν.4495/2017, αναλαμβάνεται με υπευθυνότητα και γνώση από έμπειρους και εξειδικευμένους Μηχανικούς.

05Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι Μηχανικοί της DC αναλαμβάνουν την διαδικασία της έκδοσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας κάθε ιδιοκτησίας, αναλαμβάνοντας πλήρως την εκπόνηση όσων μελετών απαιτούνται, αλλά και προσφέροντας στους ιδιοκτήτες την καθοδήγηση που απαιτείται.